«Ferie er å ikke ha noen ting å gjøre, og å gjøre det hele dagen»

Sjarlaffen liv er kanskje ikke det alle trakter etter, selv under ferie. Vi er forskjellige, og godt er det. Jeg har lovet min kone å sette ned tempoet og nyte en norgesferie i sommer. Men bilen bør nok bones før jeg starter. Den har ikke fått stell siste året.

Vi på TkS steller stort sett med vårt. Vi er en henvisningsanstalt, men strekker oss nå noe lenger. Vårt mandat dekker også kompetanseutvikling. I dag mens jeg skriver disse linjer har vi gjennomført et arbeidsmøte knyttet til et av våre nye prosjekt. Bidrag til regelmessig etterutdanning av tannhelse-personell i vår region. Prototype for slik aktivitet skal testes kommende høst for tannpleiere i første omgang. Vi har også på trappene et tilbud som vi tror vil bli satt pris på av tannlegekolleger. Det er litt tidlig å komme med detaljer rundt dette, så våre lesere får heller følge med på hjemmesiden vår. Men noen lokale spesialister vil være knyttet opp mot dette tiltaket som skisserer et «joint venture».

Ellers inneholder dette nyhetsbrevet som dere ser en presentasjon av Bent. Han er ny medarbeider her på huset og har både spennende og spenstige ideer som vi også vil måtte komme tilbake til. Nå gjelder først og fremst ferietid, og jeg benytter anledningen til å ønske samtlige innen alle våre faggrupper en velfortjent og god sommerferie der den måtte nytes!

 

Beste hilsener fra

Jan Ingve Helvig

Jan Ingve Helvig