Personvernregler

Vi driver tks. Det er en policy å respektere personvernet ditt når det gjelder all informasjon.

Besøk på nettstedet

Som de fleste nettstedsoperatører, samler inn ikke-personlig identifiserende informasjon av den typen nettlesere og servere vanligvis gjør tilgjengelig, for eksempel nettlesertype, språkinnstilling, henvisningsside og dato og klokkeslett for hver besøkende. Hensikten med å samle inn ikke-personlig identifiserende informasjon er å bedre forstå hvordan besøkende bruker nettstedet. Fra tid til annen kan frigjøre ikke-personlig identifiserende informasjon samlet, for eksempel ved å publisere en rapport om trender i bruken av nettstedet.

samler også potensielt personlig identifiserende informasjon som IP-adresser (Internet Protocol) for påloggede brukere og for brukere som legger igjen kommentarer på blogger / nettsteder på nettstedet. avslører bare innloggede bruker- og kommentator-IP-adresser under de samme omstendighetene som den bruker og avslører personlig identifiserende informasjon som beskrevet nedenfor, bortsett fra at kommentatorens IP-adresser og e-postadresser er synlige og avslørt for administratorer av bloggen / nettstedet der kommentaren var venstre.

Innsamling av personlig identifiserende informasjon

Enkelte besøkende på nettsteder velger å samhandle med på måter som krever å samle personlig identifiserende informasjon. Mengden og typen informasjon som samles, avhenger av interaksjonens art. For eksempel ber vi besøkende som registrerer seg på nettstedet om å oppgi brukernavn og e-postadresse. De som deltar i transaksjoner med blir bedt om å gi tilleggsinformasjon, inkludert om nødvendig personlig og økonomisk informasjon som kreves for å behandle disse transaksjonene. I hvert tilfelle samler inn slik informasjon bare i den grad det er nødvendig eller hensiktsmessig for å oppfylle formålet med den besøkendes samhandling med. avslører ikke personlig identifiserende informasjon annet enn beskrevet nedenfor. Og besøkende kan alltid nekte å oppgi personlig identifiserende informasjon, med forbehold om at det kan hindre dem i å delta i visse nettstedsrelaterte aktiviteter.

Samlet statistikk

kan samle statistikk om atferden til besøkende på sine nettsteder. kan vise denne informasjonen offentlig eller gi den til andre. Imidlertid avslører ikke personlig identifiserende informasjon annet enn beskrevet nedenfor.

Beskyttelse av viss personlig identifiserende informasjon

avslører potensielt personlig identifiserende og personlig identifiserende informasjon bare til de ansatte, entreprenørene og tilknyttede organisasjonene som (i) trenger å vite informasjonen for å behandle den på vegne av eller for å tilby tjenester tilgjengelig på nettsteder, og (ii) at har blitt enige om å ikke avsløre det for andre. Noen av disse ansatte, entreprenører og tilknyttede organisasjoner kan være lokalisert utenfor hjemlandet ditt; ved å bruke nettsteder, samtykker du i overføring av slik informasjon til dem. vil ikke leie ut eller selge potensielt personlig identifiserende og personlig identifiserende informasjon til noen.

Annet enn sine ansatte, entreprenører og tilknyttede organisasjoner, som beskrevet ovenfor, avslører potensielt personlig identifiserende og personlig identifiserende informasjon kun som svar på stevning, rettskjennelse eller annen statlig forespørsel, eller når du tror i god tro at utlevering er rimelig nødvendig for å beskytte eiendom eller rettigheter til tredjeparter eller allmennheten. Hvis du er registrert bruker av et nettsted og har oppgitt e-postadressen din, kan du av og til sende deg en e-post for å fortelle deg om nye funksjoner, be om tilbakemeldinger eller bare holde deg oppdatert om hva som skjer med og produktene våre. Hvis du sender oss en forespørsel (for eksempel via e-post eller via en av tilbakemeldingsmekanismene våre), forbeholder vi oss retten til å publisere den for å hjelpe oss med å avklare eller svare på din forespørsel eller for å hjelpe oss med å støtte andre brukere. tar alle tiltak som er rimelig nødvendige for å beskytte mot uautorisert tilgang, bruk, endring eller ødeleggelse av potensielt personlig identifiserende og personlig identifiserende informasjon.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en rekke informasjon som et nettsted lagrer på en besøkendes datamaskin, og som den besøkendes nettleser gir til nettstedet hver gang den besøkende kommer tilbake. bruker informasjonskapsler for å identifisere og spore besøkende, deres bruk av nettstedet og deres preferanser for nettstedsadgang. besøkende som ikke ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinene sine, bør stille nettleserne til å nekte informasjonskapsler før de bruker nettsteder, med den ulempen at visse funksjoner på nettsteder kanskje ikke fungerer som de skal uten hjelp av informasjonskapsler.